فروش انواع خرما زاهدی صادراتی در سال گذشته بیش از ۳ میلیون دلار ارز وارد کشور کرده است و خرمای زاهدی بوشهر همواره از پرصادرات ترین انواع خرمای ایران بوده است.
میوه ی خرما در طول رسیدن چهار مرحله را طی می کند و در هر یک از این مراحل تغییراتی در بافت، مزه، رنگ، اندازه و ترکیب های شیمیایی آن رخ می دهد. خرما به صورت قندهای موجود در خرما خاصیت احیاء کنندگی دارند و برای بدن مفید هستند.
خرمای قصب در مرحله ی خارک زرد رنگ و در مرحله ی رطب به رنگ قهوه ای روشن و نهایت در مرحله ی خرما قهوه ای متمایل به قرمز رنگ است.
فروش انواع خرما زاهدی بوشهر با بهترین کیفیت
از جمله ارقام بومی شهر بوشهر و ایران، خرمای قصب، خرمای کبکاب، سمرون ، بیرمی و … می باشند.
خرمای خشک قصب از رقم ها ی بسیار مرغوب خرما است و به سادگی قابل انبار کردن می باشد. البته که این خرما یک محصول صادراتی و با کیفیت نیز هست و تمام این محاسن خرمای زاهدی بوشهر را به محصولی صادراتی و باکیفیت برتر تبدیل کرده است.
خرمای خشک جهرم و قیر و کارزین و خرمای قصب خشت هم شهرت بالا و طرفداران زیادی دارند.
فروش به صورت عمده و با در نظر گرفتن کیفیت و تناژ بالا می تواند از نظر اقتصادی هم مقرون به صرفه باشد.
خریداران خرمای قصب درجه یک ایران
اطلاع از ترکیب شیمیایی خرما و از نظر کیفی و کمی برای مصرف کننده اهمیت فوق العاده دارد.
باغدار و نوع کشت و پرورش و همچنین عمل آوری و بسته بندی خرما و تاثیر بازرگانان به جهت این که دارای امکانات و محدودیت هایی هستند بر هدف نهایی مصرف موثر است.
خرمای قصب جهرم و یا خرمای زاهدی بوشهر در جعبه های شش تا هفت کیلو گرمی بسته بندی شده و به کشور های عراق، پاکستان و حتی بسیاری از کشورهای اروپایی صادر می شود.