خرمای قصب جهرم با کیفیت بسیار عالی و آماده بسته بندی در بهترین شرایط در اختیار شرکت ها و بازرگانی های بزرگ قرار داده می شود و در نهایت با برندهای خاص به فروش می رسد.
خرمای قصب یا خرما زاهدی در طول رسیدن چهار مرحله را طی می کند و در هر یک از این مراحل تغییراتی در بافت، رنگ، اندازه و ترکیب های شیمیایی آن رخ می دهد. قند خرما به صورت قندهای احیا کننده یعنی فروکتوز و گلوکز و ساکاروز است. خرمای قصب در مرحله ی خارک، زرد رنگ و در مرحله ی رطب به رنگ قهوه ای روشن و نهایت در مرحله ی خرما قهوه ای متمایل به قرمز رنگ است.
خرمای قصب جهرم برای بسته بندی
از جمله ارقام بومی خرما در بوشهر خرمای کبکاب و سمبرون و بیرمی و خرمای قصب است. نوع قصب از رقم های بسیار مرغوب خرما است و به سادگی قابل انبار کردن می باشد. البته که خرما زاهدی درجه یک و محصول صادراتی و باکیفیت است که در جهرم هم به عمل می آید.
خرمای خشک ایران و منطقه ی جهرم، خرمای زاهدی یا همان خرمای قصب در مناطق مختلف خرما خیز کشور کشت و پرورش و سپس برداشت می شود و بعد از بسته بندی مناسب به فروش می رسد. اطلاع از لحاظ های کیفی و کمی ارتقام خرمای ایران اهمیت بالایی برای مصرف کنندگان دارد. به خصوص کسانی که خرما را بسته بندی و عمل آوری می کنند و یا بازرگانان بر روی هدف نهایی و نحوه مصرف تاثیرگذار هستند.
بهترین خرمای زرد زاهدی
خرمای قصب جهرم در جعبه های شش تا هفت کیلو گرمی بسته بندی شده و به کشور های عراق و پاکستان صادر می شود. کیفیت و ماندگاری و نوع خرما زرد زاهدی در انتخاب و خرید اهمیت ویژه ای دارد. فروش خرمای خشک زاهدی جهرم بدون واسطه و به صورت مستقیم است و البته در بسته بندی های شیک و مناسب و با رعایت استانداردهای جهانی آماده پخش می شود.